Go´ form Fysioterapi

Fysioterapi har til formål at forebygge og behandle ubalancer i kroppen. Fysioterapi retter sig især mod de dele af kroppen, vi bruger, når vi bevæger os. Det vil sige muskler, led, nervesystemet, kredsløbet og vejrtrækningen.

De fleste ubalancer i kroppen behandles mest effektivt ved en kombination af fysioterapeutens behandling og patientens egen indsats. Go’ form kan tilbyde et unikt behandlingsforløb, hvor den fysioterapeutiske behandling og de mange træningsmuligheder går op i en højere enhed.

Eksempler på hvad vi tilbyder i Go’ form fysioterapi:

Manuel behandling: Massage, tværmassage, ledmobilisering, triggerpunkt behandling og udspænding.
Træning: Specifik genoptræning med individuelle forløb under supervision af fysioterapeuten.
Vejledning: Om eksempelvis dit genoptræningsforløb.
Instruktion: I relevante hjemmeøvelser.
Laserbehandling: For at accelerere den naturlige helingsproces mv.
Thermisk behandling: Varme- og kuldepåvirkning for henholdsvis at afspænde muskulatur og mindske hævelse og smerte.
Ergonomisk rådgivning: Vejledning i arbejdspladsindretning.

Tilskud Tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark” ydes, men det kræver dog henvisning fra egen læge.

Åbningstider i fysioterapien:
Martin Holm træffes mandag, tirsdag og torsdag, fredag.
Pernille Skovsgaard træffes mandag til fredag.
Lørdag og søndag efter aftale (tillæg 250 kr.) Gælder for både Martin og Pernille.

Tidsbestilling til Martin Holm Telefon 29 72 49 93 eller til Go´ form 93 97 10 94
Tidsbestilling til Pernille Skovsgaard Telefon 29 72 26 29 eller til Go´ form 93 97 10 94

Martin Holm er autoriseret fysioterapeut, uddannet fra Københavns Fysioterapeutskole i 2003.Han har beskæftiget sig med forskellige områder indenfor fysioterapien, bl.a. som privatpraktiserende fysioterapeut, været tilknyttet et elitesvømmehold, arbejdet som mobil massør for forskellige virksomheder, været ergonomisk konsulent og seneste arbejdet som ansvarlig fysioterapeut på et ældrehjem. Personligt har Martin stor erfaring inden for idræt og fysisk træning, bl.a. fodbold, squash, badminton, karate, boksning, svømning, kajaksejlads, klatring, skiløb, rullehockey og ikke mindst fitness. Hos Go’ form har Martin ugentligt 2 faste hold, lægger træningsprogrammer og er også med jævne mellemrum at finde i receptionen.

Pernille Skovsgaard er autoriseret fysioterapeut, uddannet fra Københavns fysioterapeutskole i 2003. Hun startede sin karriere som børnebehandler på et børneambulatorium i Kbh, hvor hun behandlede børn fra 0-18 år, men har i de sidste 5 år arbejdet, som privat praktiserende fysioterapeut. Som bibeskæftigelser har hun undervist HF-studerende i idræt og været ergonomisk konsulent i forskellige virksomheder. I sit arbejde, som privat praktiserende har Pernille fået en bred erfaring indenfor fysioterapi og genoptræning, bl.a. diskusprolaps, piskesmæld, hypermobilitet, lymfedranæge, børnebehandling og meget mere. Privat bruger hun tid på at løbe, stå på ski, kajak, yoga, fitness og sin familie.