CYCLING HOS GO´ FORM

Cycling, også kendt som Spinning er indendørs cykling på specielle cykler. Vi har helt nye BODYBIKE SMART+ hos Go´ form. Cycling er en fantastisk træningsform hvis du ønsker pulstræning, vægttab, konditionstræning eller genneralt bare en super form. Cycling kan benyttes af næste alle uanset form og aldre. Der er nemlig mange forskellige niveauer af hold du kan vælge imellem. Læs mere om de forskellige hold her

Cycling hos Go´ form kræver cykelsko med LOOK klamper eller SPD. Har du ikke selv et par, kan de lånes gratis.

INTELLIGENT CYCLING’

Vi bruger Intelligent Cycling hos Go´ form (forkortet til Cycling IG).

Systemet er et fantastisk værktøj til din instruktør, som nu kan vælge mellem en bred vifte af camps/programmer i forskellige niveauer og temaer. Til glæde for dig som kunde, som nu vil kunne opleve en spændende træning. På storskærmen kan du følge med i programmet, både tider, næste interval samt intensiteten der køres i.

Vi kører enten efter RPM (omdrejninger/takt til musikken) eller efter pulsen. Der er flere niveauer og temaer i systemet. Læs under holdforklaringer om de forskellige Camps.

BODYBIKE APP

Få mere ud af din Cycling hold hos Go´ form med App´en BODYBIKE INDOOR CYCLING som du kan hente i App Store eller i Google Play.

Medbring din telefon og sæt den på styret på cyklen, åben app´en forbind til cyklen og du er klar. Via app´en kan du følge med i mange ting, bl.a. RPM, Watt, Puls og meget mere.

Du kan godt kører med på vores Cycling hold uden telefon og App. Det er blot et værktøj som både er sjovt og motiverende 🙂

Læs mere her:

BODY BIKE App – Quick guide DK_30102019

Vores cykler

Lille video fra Cycling salen.

Forklaring på vores Cycling hold: