CYCLING HOS GO´ FORM

Cycling, også kendt som Spinning er indendørs cykling på specielle cykler. Cycling er en fantastisk træningsform hvis du ønsker pulstræning, vægttab, konditionstræning eller genneralt bare en super form. Cycling kan benyttes af næste alle uanset form og aldre. Der er nemlig mange forskellige niveauer af hold du kan vælge imellem. Læs mere om de forskellige hold herunder.

Cycling hos Go´ form kræver cykelsko med LOOK klamper eller SPD. Har du ikke selv et par, kan de lånes gratis til første time, derefter koster det 10 kr. at leje et par.

INTELLIGENT CYCLING

Nyt Cycling system hos Go´ form, Intelligent Cycling (forkortet til Cycling IG).

Systemet er et fantastisk værktøj til din instruktør, som nu kan vælge mellem en bred vifte af camps i forskellige niveauer og temaer. Til glæde for dig som kunde, som nu vil kunne opleve en spændende træning. På storskærmen kan du følge med i programmet, både tider, næste interval samt intensiteten der køres i.

Vi kører enten efter RPM (omdrejninger/takt til musikken) eller efter pulsen. Der er flere niveauer og temaer i systemet. Læs under holdforklaringer om de forskellige Camps.

MOTOSUMO

Få mere ud af din Cycling hold hos Go´ form med vores Motosumo App. Vi bruge app´en aktivt i vores timer og den giver dig mulighed for at følge med, i fx din RPM, PULS, WATT mv.

Se videoen herunder for mere information eller kontakt os i receptionen eller din instruktør på holdet.

Motosumo hos Go´ from.

Motosumo gennemgang.

Forklaring på vores Cycling hold: