Holdet er UDSOLGT og er påbegyndt.

Ønsker du at vide mere om vores Fit & Slank forløb kan du læse mere her på siden eller kontakte os i receptionen eller på telefon 93 97 10 94.

2 NYE HOLD D. 6. JANUAR 2019

FIT 1 (formiddagshold)+ FIT 2 (aftenhold)

FIT & SLANK ER FOR DIG DER VIL REDUCERE DIN VÆGT OG STARTE EN NY LIVSTIL.

Go´ form tilbyder et 10 ugers forløb hvor du både kan få styr på din kost og dyrke en masse motion. Alt i samarbejde med et professionelt og dygtigt  team af instruktører og kostvejledere, som sammen vil skabe de bedste rammer for dig, så du kan opnå dine mål.

Du vil kunne forbedre din kondition, styrke og balance, få mere energi  samt forhåbentligt komme ned i vægt. Men bedst af alt, du vil komme i gode og trygge hænder hos Go´ form.

Kostvejleder Birgitte Cetti

Her ser i Dorthe Kjær20181115_133012

Dorthe var så heldig at vinde et gratis Fit & Slank forløb i sommers. Her er hendes lille historie om, hvordan det har været at deltage på Fit & Slank hos Go´ form.

Dorthe var spændt og lidt nervøs over at skulle starte i et motionscenter.

”Kan jeg nu følge med? Kigger alle på mig? også videre. Alle de bekymringer var hurtig væk, da vi først kom i gang. Alle på holdet bakke rigtig godt op omkring hinanden og vi fik god støtte fra Go form”  Fortæller Dorthe.

Dorthe tabte flotte 10 kg. på 10 uger, hvilket er meget flot.

” Det jeg har gjort, er at træne 3 gange om ugen (de 2 lukkede hold i forløbet + 1 gang styrketræning). Ang. kosten har jeg ikke ændret det store på mine 3 hovedmåltider. Men jeg har fjernet alt hvad der hedder sukker, slik og kager. Før spiste jeg lidt næsten hver dag. Det sjove er, at jeg stort set ikke savner det” Fortæller Dorthe.

En ekstra positiv effekt som Dorthe har fået i forbindelse med forløbet er, at hun allerede efter 5 uger, ingen smerter havde i hendes knæ og hofte. Noget hun har døjet med i mange år, både i fritiden og på hendes arbejde som rengøringsassistent.

Nye mål er sat. 10 kg mere vil Dorthe gerne tabe og er allerede godt på vej. 1,5 kg er væk efter hun stoppede på Fit & Slank. Hun forsætter med 3 gange træning om ugen, nu på Go´ forms almenlige hold samt styrketræning.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Fit & Slank forløbet, starter der nyt forløb op søndag d. 6. januar 2019.

20181120_093129(0)Her ser i Steffen. Han har lige afslutte vores Fit & Slank forløb.

Brug lige 2 minutter på at læse hans lille historie om de 10 uger.
Vi starter med de kolde facts:

Steffen lå med en vægt, fedt% og BMI der alle lå i det man betegner som overtvægt samt en BodyAge der var 7 år ældre end han endelig var.
Men det fik han i den grad lavet om på.

 Vægttab på 14 kg

 Fedt% faldet fra 23,1 til 17,6

 BMI faldet fra 27,6 til 23,8

 BodyAge faldet fra 41 år til 27 år. ( Steffen er 34 år)

Så alt i alt, vildt flotte tal på meget kort tid.

Steffen er konkurrence menneske og har derfor haft stor motivation og glæde, ved at træne sammen med andre på holdet.

“Fællesskabet har givet mig rigtig meget, både træninger med de andre fra Fit og Slank men også på alle de andre hold. Facebook gruppen har også været godt for min motivation” Fortæller Steffen.

“Jeg har fået glæden ved at træne og en stor lyst til at holde min nye livstil. Det er ikke så svært når man først kommer i gang. Der skal justeres lidt på de faste måltider, også skal der skæres mange tomme kalorier væk, i mellem de faste måltiderne.” Forsætte Steffen.

Steffen har trænet flot igennem alle 10 uger, ca 4-5 træninger om ugen. Bl.a. en masse cycling, fitball, TRX og Cross.

Nye mål er også sat, for Steffen har brug for små målsætninger hele tiden. Der skal tabes lidt mere også skal der trænes lidt mere styrketræning.

Ønsker du også at prøve kræfter med vores Fit og Slank hold. Starter der nyt hold 6. Januar 2019

Indhold

FIT 1 (formiddags hold)

FIT 2 (Aftenhold)

Opstart
Begge forløb FIT 1 + FIT 2 starter søndag d. 6. januar 2019 kl. 11.00 med informationer, booking af tider og en lille omgang træning. Husk træningstøj.

Holdtræning

Der vil være 2 lukket hold hver uge i hele forløbet. Det er fælles træning for deltagerne på Fit & Slank. Vi tager det stille og roligt, så alle kommer godt igennem og for en god oplevelse. Vi kommer rundt i de forskellige sale, så vi prøver mange forskellige trænings former.

Husk træningstøj og en vandflaske.

Tider:

FIT 1: fra uge 3

Mandage kl. 9:35-10:35 + Fredage kl. 8:15-9:15

FIT 2: fra uge 3

Tirsdage kl. 17:00 + torsdage kl. 16:30

9 uge i alt.

10 ugers fri træning i hele Go´ form

Træn alt det du vil i hele centret. Fitness/styrketræning, Cross Fitness, Holdtræning mv.
Gældende fra søndag d. 6. januar 2019 til søndag d. 17. marts 2019.

Kostplan
Du får en times kostvejledning af Kostvejlede Birgitte Cetti. Du for vejledning i at ændre din kost og dine vaner.

Sidst i forløbet vil du få en lille opfølgning.

Vejninger/Helbredstjek
Du bliver målt og vejet igennem hele forløbet. En måling består Bl.a. af Vægt, Fedt %, BMI, BodyAge og muskelmasse. Blodtryk, Kolesterol og Blodsukker(kun ved start og slutning)

Vejedage:

FIT 1: fredag kl. 7.45-8.15

FIT 2: tirsdag kl. 16.30-17.00

Programlægning
Du får lagt et personlig træningsprogram til fitness/styrketrænings området. Til sidst i forløbet, får du en opfølgning på dit program, hvor vi kan justere og vise nye øvelser.

Foredrag
Der er lagt et foredrag ind i forløbet. Sundhedscoach Thomas Saaby Hansen vil også holde et foredrag om Motivation og Livstilsændring. Onsdag d. 9. januar kl. 19.45-20.45 (både FIT 1 + FIT 2)

Afslutning
Søndag d. 17. marts 2019 kl. 11.00 holder vi en lille afslutning

Opfølgning efter forløbet – Vi følger dig efter de 10 uger. Når forløbet er slut, vil du blevet tilbudt et forløb hvor Birgitte og holdet følges ad i de næste 6 måneder.

Prikken over i´
Til sidst noget af det vigtigste, du kan ALTID kontakte Go´ forms personale, hvis du har brug for hjælp med din træning  og lignede spørgmål. Der er personale i hele åbningstiden.

Pris og tilmelding:

Fit & Slank Priser:
Kontant ved tilmelding 2.695,-

Kan betales over 2 betalinger.

Ved oprettelse betales kontant 1.500,- Derefter 1.195,- senest d. 1. februar 2019

Er du medlem af Go´ form trækker vi dit kontingent fra prisen. Er du FULDTIDS medlem(319 ,- pr. md) trækkes 700,-fra de 2.695,- Din pris vil være 1.995,- Din Betalings service aftale forsætte under forløbet.