NYT HOLD 3. JANUAR 2018

FIT & SLANK ER FOR DIG DER VIL REDUCERE DIN VÆGT OG STARTE EN NY LIVSTIL.

Go´ form tilbyder nu et 12 ugers forløb hvor du både kan få styr på din kost og dyrke en masse motion. Alt i samarbejde med et professionelt og dygtigt  team af instruktører og kostvejledere, som sammen vil skabe de bedste rammer for dig, så du kan opnå dine mål.

Du vil kunne forbedre din kondition, styrke og balance, få mere energi  samt forhåbentligt komme ned i vægt. Men bedst af alt, du vil komme i gode og trygge hænder hos Go´ form.

Indhold:

Foredrag – Peptalk

Du starter hele forløbet med et fælles gratis foredrag/Peptalk/intromøde hvor vi alle mødes. Der gennemgår vi hele forløbet, informere om alt det praktiske og snakker kort om kost og træning. Vi får også booket tider til din kostplan.

Holdtræning

Der vil være et lukket hold hver uge i hele forløbet. Det er fælles træning for deltagerne på Fit & Slank. Det er primært Instruktør og kostvejleder Sabrina Jensen der er instruktør på holdet. Vi tager det stille og roligt, så alle kommer godt igennem og for en god oplevelse. Vi træner bade styrke og pulstræning.

Husk træningstøj og vand flaske.

Tider:

Tirsdage kl. 18.30-19.30. 10 gange I alt. Første gang tirsdag d. 16. jan.  og sidste gang d. 20. mar. 2018.

Ekstra hold – NYHED

I uge 4 + 6 + 8 + 10. Tider og hold melder vi ud senere.

12 ugers fri træning i hele Go´ form

Træn alt det du vil i hele centret. Fitness/styrketræning, Cross Fitness, Holdtræning mv.
Gældende fra d. 4. januar til og med 25. marts 2018

Kostplan
Du får en times individuel kostplanlægning som er tilpasset din dagligdag, træning mv. Lagt af Kostvejlede Sabrina Jensen.

Vejninger
Du bliver målt og vejet igennem hele forløbet. En måling består Bl.a. af Vægt, Fedt %, BMI, BodyAge og muskelmasse.

Tirsdage kl. 18.00-18.30

Programlægning
Du får lagt et personlig træningsprogram til fitness/styrketrænings området. Halvvejs i forløbet, får du en opfølgning på dit program, hvor vi kan justere og vise nye øvelser.

Foredrag  – NYHED
Der er lagt 2 foredrag ind i forløbet. Et kost og træningsforedrag med Emma Peyron mandag d. 29. januar. Sundhedscoach Thomas Saaby Hansen vil også holde et foredrag om Motivation og Livstilsændring.

Opfølgning og hold efter forløbet – NYHEDVi følger dig efter de 12 uger. Når forløbet er slut, vil der i måneder efter være fælles træninger og vejninger. Tider kommer senere (Uge 17 + 21)

Prikken over i´
Til sidst noget af det vigtigste, du kan ALTID kontakte Go´ forms personale, hvis du har brug for hjælp med din træning  og lignede spørgmål. Der er personale i hele åbningstiden.

Pris og tilmelding:

Vi modtager disse kort.

Fit & Slank Priser:
Kontant ved tilmelding 2.995,-

Kan betales over 3 betalinger.

Ved oprettelse betales kontant 1.500,- Derefter 2 x 750 kr.

Er du medlem af Go´ form trækker vi 300,- fra prisen. 2.995,- 300 = 2.695,-

Tilmelding senest d. 3. januar 2018.