Go form søger ny Fysioterapeut.

Fysioterapeut søges.

Da vores mangeårige fysioterapeut stopper i faget og søger nye udfordringer, mangler vi en ny fysioterapeut til vores dejlige motionscenter.

Så går du med tanken om at starte op som selvstændig fysioterapeut eller er du selvstændig og ønsker nyt lokale og omgivelser. Så har vi det fedeste lokale omgivet af et topmoderne motionscenter med stor kundegruppe tilknyttet.

Som udgangspunkt søger vi dig, som er selvstændig fysioterapeut (udenfor den offentlige sygesikring) og som vil leje sig ind og drive din fysioterapi klinik hos Go form. Det kan være deltid eller fuldtid. Ved hurtig opstart er der stor mulighed, for at overtager stor kundegruppe, som allerede er i huset.

Vi har et stort lækkert behandlingslokale på ca. 20 m2. topmoderne træningsfaciliteter med holdsale og stor styrketræning samt gode omklædningsrum og personaleafdeling.

Kontakt Søren Larsen hvis du ønsker flere informationer på 29 45 40 83 eller skriv en mail til info@go-form.dk

Go form Kalundborg er et motionscenter med 20 års erfaring. Vi tilbyder en bred vifte at motions tilbud. Styrketræning, Holdtræning i 3 sale, Fysioterapi, BodySDS, Diætister, Kostvejleder samt Personligtræning.

Vores 3 fokusområder er:

Fokus på Nærvær – Tid til dig som kunde, hygge og personlighed.

Tryghed – Personale i hele åbningstiden, altid klar til at hjælpe.

Kvalitet – Altid de bedste instruktører samt nyt og lækkert udstyr.