FLYT FOKUS

Læs mere her på siden eller på www.flytfokus.nu

Om os:

Flytfokus tilbyder forløb til mennesker, som har langvarige og kroniske smerter. Vi tilbyder et individuelt tilpasset forløb, hvor dine ønsker og udfordringer er i centrum. Det er vores erfaring, at når du arbejder med dine smerter på flere planer, har det den bedste effekt.

Susan Holm Walentin har en bred erfaring indenfor undervisning af mennesker, der er udfordret af smerter og andre helbredsmæssige problematikker. Susan har udviklet Fokusmodellen, der tager udgangspunkt i, at alle områder af livet påvirkes af smerter. Derfor arbejder vi med forskellige værktøjer til at håndtere de alsidige problematikker, der følger i kølvandet på en hverdag med smerter.

Troels Haar Madsen har mange års erfaring indenfor undervisning i forskellige træningsformer, og han brænder for funktionel træning og mobilitetstræning, som tager højde for din hverdag og dit nuværende udgangspunkt.

Fælles for os er, at vi ved, at træning og brug af værktøjer og teknikker skal foregå sideløbende med dit øvrige liv. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hvordan din hverdag ser ud.

Til introaftenen uddeler vi rabatkuponer, der giver 20% rabat på et af forårets forløb.

Vi vil gerne have en stol klar til dig, så tilmelding ønskes på mail: kontakt@flytfokus.nu eller telefon 42800283.

Intro-aften

Har du langvarige eller kroniske smerter, eller er du pårørende til et menneske med smerter, så er denne intro-aften for dig. I løbet af aftenen får du mere viden om de forløb Flytfokus har i samarbejde med fysioterapeut Troels Haarh Madsen. Vi arbejder ud fra grundtanken om, at langvarige eller kroniske smerter kan mestres, så smerterne ikke tager styringen af dit liv, og vi kan give dig bud på, hvordan du sætter netop det i fokus.

Vi gentager succesen og inviterer dig til at komme D. 14. januar 2020 kl. 19.00, hvor vi vil være værter ved en kop kaffe og lidt at tygge på, mens vi fortæller om vores tilbud, vores samarbejde og svarer på spørgsmål. Det vil foregå i Go forms lokaler på Hareskovvej 19E, 4400 Kalundborg.