FLYT FOKUS

Læs mere her på siden eller på www.flytfokus.nu

Om os:

Flytfokus tilbyder forløb til mennesker, som har langvarige og kroniske smerter. Vi tilbyder et individuelt tilpasset forløb, hvor dine ønsker og udfordringer er i centrum. Det er vores erfaring, at når du arbejder med dine smerter på flere planer, har det den bedste effekt.

Susan Holm Walentin har en bred erfaring indenfor undervisning af mennesker, der er udfordret af smerter og andre helbredsmæssige problematikker. Susan har udviklet Fokusmodellen, der tager udgangspunkt i, at alle områder af livet påvirkes af smerter. Derfor arbejder vi med forskellige værktøjer til at håndtere de alsidige problematikker, der følger i kølvandet på en hverdag med smerter.

Troels Haar Madsen har mange års erfaring indenfor undervisning i forskellige træningsformer, og han brænder for funktionel træning og mobilitetstræning, som tager højde for din hverdag og dit nuværende udgangspunkt.

Fælles for os er, at vi ved, at træning og brug af værktøjer og teknikker skal foregå sideløbende med dit øvrige liv. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hvordan din hverdag ser ud.

Kom i kontakt med os på: kontakt@flytfokus.nu eller telefon 42800283.